Velkommen til mit italienske bord

Mit navn er Gitte Sonnenborg Bakke, og jeg er den stolte indehaver af Tavola Mia, som på italiensk betyder ‘Mit bord’. Tavola Mia tilbyder glas, bestik og stel i italiensk kvalitetsdesign, og de fleste produkter sælges normalt kun til professionelle restauranter, hoteller og caféer. Produkterne kan du købe direkte fra webshoppen, og du er meget velkommen til at besøge min pop-up shop, så du kan ”mærke” og se udvalget. 

Læs mere under åbningstider og events her ÅBNINGSTIDER OG EVENTS

En helt ny verden

Ideen til Tavola Mia opstod, da jeg på en restaurant på Ærø faldt pladask for de smukke glas, der blev skænket op i. Jeg måtte straks vide, hvor man kunne få fat i dem!

Min nysgerrighed bragte mig på sporet af en verden, som jeg ikke kendte til – nemlig hele markedet for designer-service til hotel- og restaurationsbranchen, hvor æstetik, kvalitet og praktik går op i en højere enhed og hæver hele oplevelsen.

Jeg fandt frem til den italienske glasproducent og fik skabt kontakt til dennes danske agent, som viste sig at forhandle meget mere smuk, italiensk brugskunst til spisebordet. Og jeg blev så begejstret, at jeg besluttede mig for at gøre dette til min levevej.

Det er mit håb, at min personlige begejstring også vil vække din appetit på at dække smukke borde og løfte måltiderne med dem, du holder af.

Design, der matcher den mad, du har kræset om

Vi danskere bruger mange penge på at indrette smukke køkkener, hvor vi spenderer adskillige timer på at tilberede skønne retter, bage duftende kager, brygge den bedste kaffe, mixe fantastiske cocktails og nyde udsøgte vine.

Min mission med Tavola Mia er at akkompagnere alle disse lækkerier med eksklusivt, italiensk design, der forkæler øjet og føjer nye dimensioner til smagsoplevelserne og samværet omkring bordet. Vel at mærke uden at koste en italiensk vingård.

Tavola Mia er…

* Elegant bestik, som både er lækkert at holde på og smukt at se på.

* Porcelæn og stentøj af professionel kvalitet, som ikke koster en formue.

* Eksklusive og holdbare krystalglas, designet til at fremhæve vinens smagsnuancer.  

* De lækreste cocktail- og vandglas, der holder.

* Brede, komplette serier, der ikke pludselig udgår af produktion.

* Et sortiment, der ikke findes i den almindelige detailhandel.

* En mulighed for at håndplukke enkelte designs til lige netop dit bord!

* Robuste produkter, der kan holde til brug gennem flere generationer.